Предельные сроки перевозки овощей и картофела в изотермических вагонах
Додаток 3
до пункту 4.12 Правил перевезення швидкопсувних вантажів
Граничні терміни перевезення плодоовочів свіжих та картоплі (у добах)
Найменування вантажу |
квітень – червень |
липень – серпень |
вересень – жовтень |
листопад |
грудень – лютий |
||||
В ізотерм. вагонах з охолодж. |
У критих вагонах |
В ізотерм. вагонах з охолодж. |
У критих вагонах |
В ізотерм. вагонах з охолодж. |
У критих вагонах |
В ізотерм. вагонах з охолодж. або опален. |
У критих вагонах |
В ізотерм. вагонах з опаленням |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
1. Яблука: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ранніх термінів дозрівання |
20 |
4 |
20 |
7 |
|
|
|
|
|
пізніх термінів дозрівання: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
для осінньої реалізації |
|
|
30 |
10 |
30 |
15 |
|
30 |
|
для зимового зберігання у дерев’яних та картонних ящиках |
|
|
|
|
20 |
15 |
20 |
15 |
20 |
2. Груші: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ранніх термінів дозрівання |
12 |
2 |
12 |
5 |
|
|
|
|
|
пізніх термінів дозрівання: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
для осінньої реалізації |
|
|
15 |
8 |
18 |
10 |
30 |
30 |
|
для зимового зберігання |
|
|
|
|
30 |
20 |
30 |
30 |
30 |
3. Айва, хурма (недозріла) |
|
|
|
|
|
30 |
30 |
30 |
|
4. Сливи, алича |
16 |
4 |
16 |
4 |
16 |
6 |
|
|
|
5. Персики, абрикоси |
12 |
|
12 |
|
12 |
|
|
|
|
6. Черешня |
8 |
|
8 |
|
|
|
|
|
|
7. Вишня, смородина чорна, біла та червона, аґрус |
7 |
|
7 |
|
|
|
|
|
|
8. Суниця великоплідна |
3 |
|
3 |
|
|
|
|
|
|
9. Брусниця |
|
|
12 |
5 |
12 |
8 |
20 |
15 |
30 (без опал.) |
10. Виноград столових сортів нового врожаю |
15 |
|
20 |
|
20 |
8 |
10 |
|
10 |
11. Клюква |
8 |
|
20 |
10 |
20 |
15 |
|
20 |
30 (без опал.) |
12. Цитрусові плоди |
30 |
|
30 |
|
30 |
|
30 |
|
30 |
13. Гранат |
|
|
|
|
|
20 |
|
|
30 |
14. Капуста білокачанна: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ранньої стиглості |
15 |
6 |
16 |
9 |
|
|
|
|
|
середньостигла |
|
|
18 |
9 |
|
10 |
|
|
|
середньопізня та пізньостигла нового врожаю в дерев’яних ящиках або в ящичних піддонах |
|
|
|
|
8 |
5 |
8 |
5 |
8 |
15. Капуста кольорова |
|
|
5 |
|
8 |
|
|
|
|
16. Картопля продовольча: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
рання |
14 |
6 |
15 |
8 |
|
|
|
|
|
пізня |
20 |
15 |
|
|
|
30 |
30 |
|
25 |
17. Коріння та коренеплоди молоді свіжі із зеленню та обрізні |
7 |
|
7 |
|
7 |
|
7 |
|
7 |
18. Морква столова нового врожаю: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
у дерев’яних ящиках |
6 |
|
8 |
|
12 |
12 |
8 |
|
6 |
у ящичних піддонах |
5 |
|
7 |
|
11 |
11 |
7 |
|
5 |
19. Буряк столовий без гички: |
5 |
|
5 |
|
5 |
|
|
|
5 |
у дерев’яних ящиках |
15 |
5 |
15 |
5 |
15 |
5 |
15 |
|
15 |
у ящичних піддонах |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
|
5 |
20. Огірки ґрунтові |
6 |
|
6 |
|
7 |
|
|
|
|
21. Гарбузи |
|
|
|
15 |
|
30 |
|
30 |
30 |
22. Кавуни товстошкірі: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
у плодоовочевих контейнерах |
|
|
|
15 |
25 |
15 |
25 |
15 |
|
навалом |
|
|
|
10 |
|
10 |
|
10 |
|
23. Хрін (корінь) |
10 |
5 |
15 |
10 |
30 |
30 |
30 |
30 |
30 |
24. Дині в дерев’яних ящиках |
15 |
7 |
15 |
7 |
15 |
7 |
15 |
|
|
25. Томати: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
червоні |
6 |
|
6 |
|
6 |
|
|
|
|
рожеві |
10 |
6 |
10 |
6 |
12 |
6 |
|
|
|
бурі |
15 |
10 |
15 |
10 |
15 |
10 |
15 |
10 |
|
молочні |
|
15 |
|
15 |
|
15 |
|
15 |
|
26. Баклажани, перець солодкий |
12 |
3 |
12 |
5 |
12 |
6 |
12 |
|
|
27. Кабачки |
12 |
4 |
12 |
5 |
12 |
8 |
10 |
|
|
28. Зелень свіжа (цибуля зелена, салат, шпинат, кріп, редька) |
3 |
|
2 |
|
|
|
|
|
|
29. Часник нового врожаю |