Перечень скоропортящихся грузов, допускаемых к перевозке в вагонах 918… серии
Додаток 7
до пункту 6.4 Правил перевезення швидкопсувних вантажів
ПЕРЕЛІК
швидкопсувних вантажів, які допускаються до перевезення у критих вагонах з утепленим кузовом (нумерація на 918…), та граничні терміни їх транспортування (у добах)
N |
Найменування вантажу |
Граничні терміни перевезення |
||
літній |
перехідний |
зимовий |
||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1 |
Риба і рибне філе заморожені |
– |
6 |
15 |
2 |
Риба холодного копчення |
3 |
5 |
10 |
3 |
Риба та оселедці солоні: |
|
|
|
солоністю від 6 % до 10 % включно |
– |
8 |
12 |
|
солоністю від 10 % до 14 % |
5 |
10 |
30 |
|
солоністю понад 14 % |
10 |
15 |
30 |
|
4 |
Риба в’ялена |
10 |
15 |
20 |
5 |
Масло коров’яче: |
|
|
|
вершкове |
– |
4 |
12 |
|
топлене в герметичному упакуванні |
– |
10 |
15 |
|
6 |
Сири: |
|
|
|
сичужні тверді |
4 |
7 |
5 |
|
плавлені |
3 |
5 |
5 |
|
7 |
Жири кулінарні, хлібопекарські і кондитерські тверді: |
|
|
|
фасовані |
6 |
9 |
12 |
|
нефасовані |
7 |
10 |
15 |
|
8 |
Маргарин: |
|
|
|
м’який фасований у полімерному впакуванні |
– |
5 |
3 |
|
твердий фасований |
– |
7 |
15 |
|
твердий нефасований |
3 |
8 |
15 |
|
9 |
Консерви рибні і крабові (крім печінки і різних рибних пресервів) |
9 |
15 |
5 |
10 |
Консерви з печінки різних риб в олії |
9 |
12 |
5 |
11 |
Консерви овочеві: |
|
|
|
продукти томатні концентровані в скляних і металевих банках та бочках, соус томатний стерилізований, томати стерилізовані натуральні цілі й очищені; |
15 |
20 |
10 |
|
паста томатна і пюре в бочках, соки томатні сульфітовані, соус томатний нестерилізований у скляних банках, овочі солоні і квашені; |
6 |
20 |
5 |
|
грибна консервована продукція в скляних і металевих банках; |
15 |
30 |
6 |
|
консерви овочеві і соуси, крім пойменованих вище |
20 |
20 |
6 |
|
12 |
Консерви плодово-ягідні: |
|
|
|
плодова і ягідна консервована продукція у всіх видах тари, пюре, соки з м’якоттю для дитячого харчування, компоти, джеми, варення, конфітюри, повидло, плоди і ягоди протерті з цукром |
20 |
30 |
10 |
|
соки: мандариновий і апельсиновий натуральні і з цукром |
5 |
10 |
5 |
|
сік лимонний натуральний |
3 |
8 |
2 |
|
сік виноградний натуральний |
20 |
20 |
5 |
|
13 |
Консерви молочні: |
|
|
|
згущене молоко, молоко і вершки з цукром, какао і кава із згущеним молоком і цукром. Молоко згущене стерилізоване в банках, молоко сухе |
20 |
30 |
15 |
|
14 |
Консерви м’ясо-рослинні в бляшаних і скляних банках |
15 |
10 |
15 |
15 |
Пиво пастеризоване у скляному, бляшаному і полімерному упакуванні |
10 |
15 |
5 |
16 |
Напої і мінеральні води |
20 |
20 |
– |
17 |
Вина виноградні (крім шампанського) та плодово-ягідні кріплені |
15 |
20 |
10 |
18 |
Вина виноградні сухі |
10 |
12 |
6 |
19 |
Горілка, коньяки, коньячні спирти, лікери та інша алкогольна продукція міцністю 28° і більше |
30 |
30 |
30 |
20 |
Кондитерські вироби |
20 |
20 |
20 |
Морожені і підморожені яблука, журавлина та інші плодоовочі на промислову переробку в зимовий період перевозяться згідно з пунктом 1.2 цих Правил.