НПП КРАКОВ

Додаток 10
до пункту 6.16 Правил перевезень швидкопсувних вантажів

ТЕМПЕРАТУРНИЙ РЕЖИМ ТА ПОТРЕБА У ВЕНТИЛЮВАННІ ПРИ ПЕРЕВЕЗЕННІ ШВИДКОПСУВНИХ ВАНТАЖІВ В АРВ-Е ЗІ СЛУЖБОВИМ ПРИМІЩЕННЯМ

Найменування вантажу

Температурний режим 
(°C)

Потреба у вентилюванні

від

до

1. Ендокринно-ферментна сировина з температурою не вище -18° C

-20

-23

Не вентилюють

2. Заморожені вантажі з температурою не вище -18° C

-17

-20

Не вентилюють

3. Заморожені та переохолоджені вантажі з температурою від -6° C до -18° C включно, риба гарячого копчення заморожена з температурою не вище -18° C

-9

-12

Не вентилюють

4. М’ясо підморожене, м’ясо охолоджене, м’ясокопченості сирокопчені, бекон, шпик, ковбаси напівкопчені, варено-копчені, риба охолоджена, ікра різних риб, риба холодного копчення океанічна (крім оселедців івасі), оселедці пряного посолу та мариновані в герметичній упаковці, пресерви, дріжджі пресовані та інші вантажі з температурою від 0° C до -6° C

0

-3

Не вентилюють

5. Молочні продукти, харчові та інші вантажі з температурою від 0 до +6° C

+5

+2

Не вентилюють

6. Охолоджені та неохолоджені: картопля, виноград, ягоди, яблука пізні для зимового зберігання, груші, мандарини, апельсини, грейпфрути “Стар Рубі”, інші свіжі фрукти та овочі, крім зазначених нижче

+5

+2

При охолодженні не вентилюють

7. Томати рожевої та бурої стиглості, огірки, дині, баклажани, перець солодкий, гарбузи, ананаси, лимони, кавуни, кабачки, інші грейпфрути

+13

+11

При опаленні вентилюють

8. Банани

+13

+11

Вентилюють

9. Маргарин, пиво непастеризоване, вино виноградне, плодово-ягідне та шампанське, біопрепарати та інші, не зазначені вище вантажі з температурою вище +6° C

+13

+11

Не вентилюють