НПП КРАКОВ

Додаток 2
до пункту 3.16 Правил перевезення швидкопсувних вантажів

Граничні терміни перевезення риби та рибопродуктів в ізотермічних вагонах (у добах)

Найменування вантажу

Рефрижераторні вагони

Вагони-термоси

з охолодженням

з охолод.

у режимі “термос”

літній

перехідний

зимовий

літній

перехідний

зимовий

1

2

3

4

5

6

7

8

1. Риба, оселедці та рибне філе морожене

24

26

30

10

6

8

15

2. Риба охолоджена, перекладена льодом у % від маси риби:

50 %

7

8

60 %

8

9

70 і більше %

9

10

3. Риба та оселедці солоні:

солоністю від 6 % до 10 % включно

15

20

30

30

солоністю більше 10 % і до 14 % включно

20

30

30

30

6

15

30

солоністю понад 14 %

30

30

30

30

15

30

30

4. Риба холодного копчення (крім івасі)

12

12

12

12

4

5

12

5. Оселедці холодного копчення (крім івасі)

15

25

25

25

5

8

25

6. Баликові вироби холодного копчення та в’ялені

15

25

25

15

8

20

7. Краби варено-морожені

20

25

30

8. Риба гарячого копчення заморожена:

розроблена

10

10

10

не розроблена

8

8

8

9. Крабові палички заморожені

8

8

8

10. Риба маринована та пряного посолу в бочках

20

30

30

30

4

10

30

11. Мінога смажена заморожена

12

15

30

30

12. Жири рибні та морських ссавців медичні

30

30

30

30

30

13. Ікра різних риб:

зерниста осетрових риб баночна

20

25

25

15

5

18

зерниста осетрових риб пастеризована

30

30

30

30

30

30

30

паюсна осетрових риб

20

25

25

25

10

25

лососева зерниста, пробійна солона та ястична частикових риб

30

30

30

30

5

30

14. Раки живі

6

6

15. Риба жива та рибопосадковий матеріал (мальки)

Перевозяться тільки в живорибних вагонах з провідником відправника