Предельные сроки перевозки рыбы и рыбопродуктов в изотермическом вагоне
Додаток 2
до пункту 3.16 Правил перевезення швидкопсувних вантажів
Граничні терміни перевезення риби та рибопродуктів в ізотермічних вагонах (у добах)
Найменування вантажу |
Рефрижераторні вагони |
Вагони-термоси |
|||||
з охолодженням |
з охолод. |
у режимі “термос” |
|||||
літній |
перехідний |
зимовий |
літній |
перехідний |
зимовий |
||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1. Риба, оселедці та рибне філе морожене |
24 |
26 |
30 |
10 |
6 |
8 |
15 |
2. Риба охолоджена, перекладена льодом у % від маси риби: |
|
|
|
|
|
|
|
50 % |
7 |
8 |
|
|
|
|
|
60 % |
8 |
9 |
|
|
|
|
|
70 і більше % |
9 |
10 |
|
|
|
|
|
3. Риба та оселедці солоні: |
|
|
|
|
|
|
|
солоністю від 6 % до 10 % включно |
15 |
20 |
30 |
30 |
|
|
|
солоністю більше 10 % і до 14 % включно |
20 |
30 |
30 |
30 |
6 |
15 |
30 |
солоністю понад 14 % |
30 |
30 |
30 |
30 |
15 |
30 |
30 |
4. Риба холодного копчення (крім івасі) |
12 |
12 |
12 |
12 |
4 |
5 |
12 |
5. Оселедці холодного копчення (крім івасі) |
15 |
25 |
25 |
25 |
5 |
8 |
25 |
6. Баликові вироби холодного копчення та в’ялені |
15 |
25 |
25 |
15 |
|
8 |
20 |
7. Краби варено-морожені |
20 |
25 |
30 |
|
|
|
|
8. Риба гарячого копчення заморожена: |
|
|
|
|
|
|
|
розроблена |
10 |
10 |
10 |
|
|
|
|
не розроблена |
8 |
8 |
8 |
|
|
|
|
9. Крабові палички заморожені |
8 |
8 |
8 |
|
|
|
|
10. Риба маринована та пряного посолу в бочках |
20 |
30 |
30 |
30 |
4 |
10 |
30 |
11. Мінога смажена заморожена |
12 |
15 |
30 |
30 |
|
|
|
12. Жири рибні та морських ссавців медичні |
30 |
30 |
30 |
30 |
|
|
30 |
13. Ікра різних риб: |
|
|
|
|
|
|
|
зерниста осетрових риб баночна |
20 |
25 |
25 |
15 |
|
5 |
18 |
зерниста осетрових риб пастеризована |
30 |
30 |
30 |
30 |
30 |
30 |
30 |
паюсна осетрових риб |
20 |
25 |
25 |
25 |
|
10 |
25 |
лососева зерниста, пробійна солона та ястична частикових риб |
30 |
30 |
30 |
30 |
|
5 |
30 |
14. Раки живі |
6 |
6 |
|
|
|
|
|
15. Риба жива та рибопосадковий матеріал (мальки) |
Перевозяться тільки в живорибних вагонах з провідником відправника |