НПП КРАКОВ

Граничні терміни перевезення м’яса та м’ясопродуктів в ізотермічних вагонах (у добах)
Найменування вантажу
Рефрижераторні вагони
Вагони-термоси
з охолодженням
з охолод.
у режимі “термос”
літній
перехідний
зимовий
літній
перехідний
зимовий
1
2
3
4
5
6
7
8
1. М’ясо заморожене
1.1. Яловичина, баранина, свинина, м’ясо всіх інших тварин, м’ясо у блоках та відрубах, м’ясо та печінка китів
30
30
30
12
3
4
15
1.2. Кролі, птиця, дичина
25
30
30
12
3
4
15
1.3. Продукція, яку відправляють з м’ясокомбінатів та холодильників, які не мають залізничних під’їзних колій:
м’ясо тварин
30
30
30
12
3
15
м’ясо пташине
30
30
30
12
3
15
1.4. М’ясо тварин, яке відвантажується на промислову переробку
25
30
30
12
3
4
15
2. М’ясо підморожене
2.1. Яловичина та свинина
6
7
9
3. М’ясо охолоджене
3.1. Яловичина, баранина, свинина, телятина та м’ясо всіх інших великих тварин підвісом на балках з крюками та на стоячих піддонах
10
10
10
3.2. М’ясо пташине
3
3
3
3.3. М’ясо тварин, яке відвантажується з підприємств, які не мають залізничних під’їзних колій
7
10
10
3.4. М’ясо охолоджене великих тварин у відрубах, загорнуте в полімерну плівку та вкладене в ящики
4
4
4
4. М’ясо остигле
4.1. Яловичина, баранина та конина
3
5
5
5. М’ясопродукти
5.1. Субпродукти заморожені
20
20
25
5
5.2. М’ясна маса механічної обвалки кісток та тушок птиці заморожена
25
30
30
12
5.3. Ендокринна сировина заморожена
12
15
25
5.4. Кров та продукти її переробки, заморожені в блоках
25
25
25
5.5. М’ясо сирокопчене (окости, грудинка, корейка і т. ін.) з температурою при завантаженні:
від -7° C до -9° C
25
25
25
від 0° C до +4° C
10
10
10
5.6. Ковбаси напівкопчені з температурою при завантаженні:
від -7° C до -9° C
25
25
25
10
5
8
10
від 0° C до +4° C
10
10
10
10
4
6
10
5.7. Ковбаси варено-копчені з температурою при завантаженні:
від -7° C до -9° C
25
25
25
8
від 0° C до -3° C
10
10
10
5.8. Ковбаси сирокопчені
без охолодження до 20 діб
5.9. Копченості, залиті жиром, бекон, сало копчене та солоне, жири тваринні топлені харчові, солонина, язики солоні
25
25
без охолодження до 20 діб
8
15
25

 

Додаток 1
до пункту 2.19 Правил перевезення швидкопсувних вантажів
Граничні терміни перевезення м’яса та м’ясопродуктів в ізотермічних вагонах (у добах)
Найменування вантажу
Рефрижераторні вагони
Вагони-термоси
з охолодженням
з охолод.
у режимі “термос”
літній
перехідний
зимовий
літній
перехідний
зимовий
1
2
3
4
5
6
7
8
1. М’ясо заморожене
1.1. Яловичина, баранина, свинина, м’ясо всіх інших тварин, м’ясо у блоках та відрубах, м’ясо та печінка китів
30
30
30
12
3
4
15
1.2. Кролі, птиця, дичина
25
30
30
12
3
4
15
1.3. Продукція, яку відправляють з м’ясокомбінатів та холодильників, які не мають залізничних під’їзних колій:
м’ясо тварин
30
30
30
12
3
15
м’ясо пташине
30
30
30
12
3
15
1.4. М’ясо тварин, яке відвантажується на промислову переробку
25
30
30
12
3
4
15
2. М’ясо підморожене
2.1. Яловичина та свинина
6
7
9
3. М’ясо охолоджене
3.1. Яловичина, баранина, свинина, телятина та м’ясо всіх інших великих тварин підвісом на балках з крюками та на стоячих піддонах
10
10
10
3.2. М’ясо пташине
3
3
3
3.3. М’ясо тварин, яке відвантажується з підприємств, які не мають залізничних під’їзних колій
7
10
10
3.4. М’ясо охолоджене великих тварин у відрубах, загорнуте в полімерну плівку та вкладене в ящики
4
4
4
4. М’ясо остигле
4.1. Яловичина, баранина та конина
3
5
5
5. М’ясопродукти
5.1. Субпродукти заморожені
20
20
25
5
5.2. М’ясна маса механічної обвалки кісток та тушок птиці заморожена
25
30
30
12
5.3. Ендокринна сировина заморожена
12
15
25
5.4. Кров та продукти її переробки, заморожені в блоках
25
25
25
5.5. М’ясо сирокопчене (окости, грудинка, корейка і т. ін.) з температурою при завантаженні:
від -7° C до -9° C
25
25
25
від 0° C до +4° C
10
10
10
5.6. Ковбаси напівкопчені з температурою при завантаженні:
від -7° C до -9° C
25
25
25
10
5
8
10
від 0° C до +4° C
10
10
10
10
4
6
10
5.7. Ковбаси варено-копчені з температурою при завантаженні:
від -7° C до -9° C
25
25
25
8
від 0° C до -3° C
10
10
10
5.8. Ковбаси сирокопчені
без охолодження до 20 діб
5.9. Копченості, залиті жиром, бекон, сало копчене та солоне, жири тваринні топлені харчові, солонина, язики солоні
25
25
без охолодження до 20 діб
8
15
25