Предельные сроки перевозки мяса и мясопродуктов в изотермическом вагоне
Граничні терміни перевезення м’яса та м’ясопродуктів в ізотермічних вагонах (у добах)
Найменування вантажу
|
Рефрижераторні вагони
|
Вагони-термоси
|
|||||
з охолодженням
|
з охолод.
|
у режимі “термос”
|
|||||
літній
|
перехідний
|
зимовий
|
літній
|
перехідний
|
зимовий
|
||
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
1. М’ясо заморожене
|
|||||||
1.1. Яловичина, баранина, свинина, м’ясо всіх інших тварин, м’ясо у блоках та відрубах, м’ясо та печінка китів
|
30
|
30
|
30
|
12
|
3
|
4
|
15
|
1.2. Кролі, птиця, дичина
|
25
|
30
|
30
|
12
|
3
|
4
|
15
|
1.3. Продукція, яку відправляють з м’ясокомбінатів та холодильників, які не мають залізничних під’їзних колій:
|
|||||||
м’ясо тварин
|
30
|
30
|
30
|
12
|
3
|
15
|
|
м’ясо пташине
|
30
|
30
|
30
|
12
|
3
|
15
|
|
1.4. М’ясо тварин, яке відвантажується на промислову переробку
|
25
|
30
|
30
|
12
|
3
|
4
|
15
|
2. М’ясо підморожене
|
|||||||
2.1. Яловичина та свинина
|
6
|
7
|
9
|
||||
3. М’ясо охолоджене
|
|||||||
3.1. Яловичина, баранина, свинина, телятина та м’ясо всіх інших великих тварин підвісом на балках з крюками та на стоячих піддонах
|
10
|
10
|
10
|
||||
3.2. М’ясо пташине
|
3
|
3
|
3
|
||||
3.3. М’ясо тварин, яке відвантажується з підприємств, які не мають залізничних під’їзних колій
|
7
|
10
|
10
|
||||
3.4. М’ясо охолоджене великих тварин у відрубах, загорнуте в полімерну плівку та вкладене в ящики
|
4
|
4
|
4
|
||||
4. М’ясо остигле
|
|||||||
4.1. Яловичина, баранина та конина
|
3
|
5
|
5
|
||||
5. М’ясопродукти
|
|||||||
5.1. Субпродукти заморожені
|
20
|
20
|
25
|
5
|
|||
5.2. М’ясна маса механічної обвалки кісток та тушок птиці заморожена
|
25
|
30
|
30
|
12
|
|||
5.3. Ендокринна сировина заморожена
|
12
|
15
|
25
|
||||
5.4. Кров та продукти її переробки, заморожені в блоках
|
25
|
25
|
25
|
||||
5.5. М’ясо сирокопчене (окости, грудинка, корейка і т. ін.) з температурою при завантаженні:
|
|||||||
від -7° C до -9° C
|
25
|
25
|
25
|
||||
від 0° C до +4° C
|
10
|
10
|
10
|
||||
5.6. Ковбаси напівкопчені з температурою при завантаженні:
|
|||||||
від -7° C до -9° C
|
25
|
25
|
25
|
10
|
5
|
8
|
10
|
від 0° C до +4° C
|
10
|
10
|
10
|
10
|
4
|
6
|
10
|
5.7. Ковбаси варено-копчені з температурою при завантаженні:
|
|||||||
від -7° C до -9° C
|
25
|
25
|
25
|
8
|
|||
від 0° C до -3° C
|
10
|
10
|
10
|
||||
5.8. Ковбаси сирокопчені
|
без охолодження до 20 діб
|
||||||
5.9. Копченості, залиті жиром, бекон, сало копчене та солоне, жири тваринні топлені харчові, солонина, язики солоні
|
25
|
25
|
без охолодження до 20 діб
|
8
|
15
|
25
|
Додаток 1
до пункту 2.19 Правил перевезення швидкопсувних вантажів |
Граничні терміни перевезення м’яса та м’ясопродуктів в ізотермічних вагонах (у добах)
Найменування вантажу
|
Рефрижераторні вагони
|
Вагони-термоси
|
|||||
з охолодженням
|
з охолод.
|
у режимі “термос”
|
|||||
літній
|
перехідний
|
зимовий
|
літній
|
перехідний
|
зимовий
|
||
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
1. М’ясо заморожене
|
|||||||
1.1. Яловичина, баранина, свинина, м’ясо всіх інших тварин, м’ясо у блоках та відрубах, м’ясо та печінка китів
|
30
|
30
|
30
|
12
|
3
|
4
|
15
|
1.2. Кролі, птиця, дичина
|
25
|
30
|
30
|
12
|
3
|
4
|
15
|
1.3. Продукція, яку відправляють з м’ясокомбінатів та холодильників, які не мають залізничних під’їзних колій:
|
|||||||
м’ясо тварин
|
30
|
30
|
30
|
12
|
3
|
15
|
|
м’ясо пташине
|
30
|
30
|
30
|
12
|
3
|
15
|
|
1.4. М’ясо тварин, яке відвантажується на промислову переробку
|
25
|
30
|
30
|
12
|
3
|
4
|
15
|
2. М’ясо підморожене
|
|||||||
2.1. Яловичина та свинина
|
6
|
7
|
9
|
||||
3. М’ясо охолоджене
|
|||||||
3.1. Яловичина, баранина, свинина, телятина та м’ясо всіх інших великих тварин підвісом на балках з крюками та на стоячих піддонах
|
10
|
10
|
10
|
||||
3.2. М’ясо пташине
|
3
|
3
|
3
|
||||
3.3. М’ясо тварин, яке відвантажується з підприємств, які не мають залізничних під’їзних колій
|
7
|
10
|
10
|
||||
3.4. М’ясо охолоджене великих тварин у відрубах, загорнуте в полімерну плівку та вкладене в ящики
|
4
|
4
|
4
|
||||
4. М’ясо остигле
|
|||||||
4.1. Яловичина, баранина та конина
|
3
|
5
|
5
|
||||
5. М’ясопродукти
|
|||||||
5.1. Субпродукти заморожені
|
20
|
20
|
25
|
5
|
|||
5.2. М’ясна маса механічної обвалки кісток та тушок птиці заморожена
|
25
|
30
|
30
|
12
|
|||
5.3. Ендокринна сировина заморожена
|
12
|
15
|
25
|
||||
5.4. Кров та продукти її переробки, заморожені в блоках
|
25
|
25
|
25
|
||||
5.5. М’ясо сирокопчене (окости, грудинка, корейка і т. ін.) з температурою при завантаженні:
|
|||||||
від -7° C до -9° C
|
25
|
25
|
25
|
||||
від 0° C до +4° C
|
10
|
10
|
10
|
||||
5.6. Ковбаси напівкопчені з температурою при завантаженні:
|
|||||||
від -7° C до -9° C
|
25
|
25
|
25
|
10
|
5
|
8
|
10
|
від 0° C до +4° C
|
10
|
10
|
10
|
10
|
4
|
6
|
10
|
5.7. Ковбаси варено-копчені з температурою при завантаженні:
|
|||||||
від -7° C до -9° C
|
25
|
25
|
25
|
8
|
|||
від 0° C до -3° C
|
10
|
10
|
10
|
||||
5.8. Ковбаси сирокопчені
|
без охолодження до 20 діб
|
||||||
5.9. Копченості, залиті жиром, бекон, сало копчене та солоне, жири тваринні топлені харчові, солонина, язики солоні
|
25
|
25
|
без охолодження до 20 діб
|
8
|
15
|
25
|