Предельные сроки перевозки молочной продукции, консервированной продукции и прочих скоропортящихся грузов в крытых и изотермических вагонах
Додаток 4
до пункту 5.24 Правил перевезення швидкопсувних вантажів
Граничні терміни перевезення молочних продуктів, консервованої продукції та інших вантажів (у добах)
Найменування вантажу |
Літній період |
Перехідний період |
Зимовий період |
|||||
в ізотерм. вагонах |
у критих вагонах |
в ізотерм. вагонах |
у критих вагонах |
в ізотермічних вагонах |
||||
з охолодж. |
без охол. |
з охолодж. |
без охол. |
з охол. або з опаленням |
без охол. або опалення |
|||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
1. Масло коров’яче: |
|
|
|
|
|
|
|
|
вершкове |
30 |
5 |
|
30 |
12 |
|
30 |
20 |
шоколадне |
30 |
5 |
|
30 |
12 |
|
30 |
20 |
топлене |
30 |
9 |
|
30 |
14 |
|
30 |
20 |
2. Сири сичужні тверді |
30 |
6 |
|
30 |
14 |
|
30 |
6 |
3. Сири плавлені, бринза |
30 |
5 |
|
30 |
10 |
|
30 |
8 |
4. Жири кондитерські, хлібопекарні та кулінарні |
20 |
7 |
|
20 |
20 |
|
|
20 |
5. Маргарин брусковий: |
|
|
|
|
|
|
|
|
нефасований |
20 |
7 |
|
20 |
20 |
|
|
20 |
фасований у пергамент |
10 |
5 |
|
10 |
10 |
|
|
10 |
фасований у кашировану фольгу |
15 |
7 |
|
15 |
15 |
|
|
15 |
6. Консерви м’ясо-рослинні у жерстяних та скляних банках, м’ясні, крім пастеризованих |
30 |
25 |
20 |
|
30 |
30 |
30 |
15 |
7. Консерви м’ясні пастеризовані (шинка, бекон копчений) |
30 |
3 |
|
30 |
6 |
|
30 |
3 |
8. Консерви рибні та крабові, крім печінки з риб, та пресерви |
30 |
15 |
10 |
30 |
30 |
|
30 |
8 |
9. Консерви з рибної печінки |
30 |
20 |
15 |
30 |
30 |
|
30 |
20 |
10. Пресерви різні, оселедці баночного посолу (крім івасі) |
30 |
4 |
|
30 |
7 |
|
30 |
6 |
11. Консерви овочеві: |
|
|
|
|
|
|
|
|
продукти томатні концентровані у скляних і металевих банках та бочках, соус томатний стерилізований, томати стерилізовані натуральні цілі та очищені |
30 |
20 |
15 |
|
30 |
30 |
30 |
12 |
паста томатна та томат-пюре у бочках, соки томатні сульфітовані; овочі засолені та квашені, капуста кисла (квашена), відварні солоні та мариновані гриби у бочках; кавуни солоні; соус томатний нестерилізований у скляних банках |
30 |
15 |
15 |
30 |
25 |
15 |
30 |
10 |
грибна консервована продукція у скляних та металевих банках |
30 |
20 |
15 |
|
30 |
30 |
30 |
12 |
консерви овочеві та соуси, крім зазначених вище |
30 |
25 |
20 |
|
30 |
30 |
30 |
10 |
12. Консерви плодово-ягідні |
|
|
|
|
|
|
|
|
плодова та ягідна консервована продукція у всіх видах тари, пюре, соки з м’якушем для дитячого харчування, компоти, джеми, варення, конфітюри, повидло, плоди та ягоди, протерті з цукром, соки плодові та ягідні натуральні з цукром, з м’якушем, концентровані, пастеризовані, крім виноградного та цитрусового |
30 |
25 |
20 |
|
30 |
30 |
30 |
10 |
плоди та ягоди мочені, фрукти мариновані в бочках, пюре та соки, сульфітовані в бочках |
30 |
12 |
|
30 |
25 |
15 |
30 |
10 |
соки мандаринові та апельсинові натуральні з цукром |
30 |
8 |
|
30 |
15 |
10 |
30 |
10 |
сік лимонний натуральний |
30 |
4 |
|
30 |
8 |
|
30 |
5 |
сік виноградний натуральний |
30 |
25 |
20 |
30 |
30 |
|
30 |
10 |
13. Консерви молочні, згущене молоко, молоко та вершки з цукром, какао та кава із згущеним молоком та цукром. Молоко згущене стерилізоване у банках, молоко сухе |
|
30 |
20 |
|
30 |
30 |
30 |
20 |
14. Екстракти, концентрати харчові |
|
30 |
30 |
|
30 |
30 |
30 |
20 |
15. Мед натуральний |
|
30 |
30 |
|
30 |
30 |
|
20 |
16. Швидкозаморожена плодово-ягідна, овочева та грибна продукція |
30 |
|
|
30 |
|
|
30 |
|
17. Яйця курячі харчові: |
|
|
|
|
|
|
|
|
охолоджені |
20 |
15 |
|
|
25 |
|
20 |
5 |
неохолоджені |
20 |
15 |
15 |
|
18 |
12 |
20 |
5 |
18. Яєчні продукти: |
|
|
|
|
|
|
|
|
заморожені (жовток, білок та меланж): |
|
|
|
|
|
|
|
|
у жерстяній тарі |
30 |
|
|
30 |
|
|
30 |
|
у картонних ящиках з укладкою |
5 |
|
|
10 |
|
|
15 |
|
білок яєчний сухий |
|
30 |
30 |
|
30 |
30 |
|
30 |
жовток яєчний сухий |
30 |
10 |
|
|
30 |
15 |
|
30 |
19. Майонез, розфасований у скляні банки або полімерну упаковку, з температурою при завантаженні: |
|
|
|
|
|
|
|
|
не вище +6° C |
10 |
5 |
|
15 |
8 |
|
15 |
10 |
вище +6° C |
5 |
|
|
5 |
|
|
5 |
|
20. Дріжджі хлібопекарські пресовані, вироблені: |
|
|
|
|
|
|
|
|
спеціалізованими заводами |
9 |
|
|
9 |
|
|
9 |
|
спиртовими заводами |
5 |
|
|
5 |
|
|
5 |
|
21. Пиво: |
|
|
|
|
|
|
|
|
пастеризоване |
|
12 |
12 |
12 |
12 |
|
12 |
8 |
непастеризоване |
4 |
4 |
|
4 |
4 |
|
4 |
4 |
22. Напої та мінеральні води |
|
30 |
15 |
30 |
20 |
|
30 |
7 |
23. Вина виноградні (крім шампанського) та плодово-ягідні: |
|
|
|
|
|
|
|
|
у бочках |
|
30 |
30 |
|
30 |
30 |
30 |
20 |
у пляшках |
30 |
25 |
20 |
30 |
20 |
15 |
30 |
10 |
в ізотермічних вагонах-цистернах |
30 |
30 |
|
|
30 |
|
30 |
|
у цистернах-термосах та молочних цистернах |
|
30 |
|
|
30 |
|
|
8 |
24. Шампанське: |