НПП КРАКОВ

Додаток 4
до пункту 5.24 Правил перевезення швидкопсувних вантажів

Граничні терміни перевезення молочних продуктів, консервованої продукції та інших вантажів (у добах)

Найменування вантажу

Літній період

Перехідний період

Зимовий період

в ізотерм. вагонах

у критих вагонах

в ізотерм. вагонах

у критих вагонах

в ізотермічних вагонах

з охолодж.

без охол.

з охолодж.

без охол.

з охол. або з опаленням

без охол. або опалення

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1. Масло коров’яче:

вершкове

30

5

30

12

30

20

шоколадне

30

5

30

12

30

20

топлене

30

9

30

14

30

20

2. Сири сичужні тверді

30

6

30

14

30

6

3. Сири плавлені, бринза

30

5

30

10

30

8

4. Жири кондитерські, хлібопекарні та кулінарні

20

7

20

20

20

5. Маргарин брусковий:

нефасований

20

7

20

20

20

фасований у пергамент

10

5

10

10

10

фасований у кашировану фольгу

15

7

15

15

15

6. Консерви м’ясо-рослинні у жерстяних та скляних банках, м’ясні, крім пастеризованих

30

25

20

30

30

30

15

7. Консерви м’ясні пастеризовані (шинка, бекон копчений)

30

3

30

6

30

3

8. Консерви рибні та крабові, крім печінки з риб, та пресерви

30

15

10

30

30

30

8

9. Консерви з рибної печінки

30

20

15

30

30

30

20

10. Пресерви різні, оселедці баночного посолу (крім івасі)

30

4

30

7

30

6

11. Консерви овочеві:

продукти томатні концентровані у скляних і металевих банках та бочках, соус томатний стерилізований, томати стерилізовані натуральні цілі та очищені

30

20

15

30

30

30

12

паста томатна та томат-пюре у бочках, соки томатні сульфітовані; овочі засолені та квашені, капуста кисла (квашена), відварні солоні та мариновані гриби у бочках; кавуни солоні; соус томатний нестерилізований у скляних банках

30

15

15

30

25

15

30

10

грибна консервована продукція у скляних та металевих банках

30

20

15

30

30

30

12

консерви овочеві та соуси, крім зазначених вище

30

25

20

30

30

30

10

12. Консерви плодово-ягідні

плодова та ягідна консервована продукція у всіх видах тари, пюре, соки з м’якушем для дитячого харчування, компоти, джеми, варення, конфітюри, повидло, плоди та ягоди, протерті з цукром, соки плодові та ягідні натуральні з цукром, з м’якушем, концентровані, пастеризовані, крім виноградного та цитрусового

30

25

20

30

30

30

10

плоди та ягоди мочені, фрукти мариновані в бочках, пюре та соки, сульфітовані в бочках

30

12

30

25

15

30

10

соки мандаринові та апельсинові натуральні з цукром

30

8

30

15

10

30

10

сік лимонний натуральний

30

4

30

8

30

5

сік виноградний натуральний

30

25

20

30

30

30

10

13. Консерви молочні, згущене молоко, молоко та вершки з цукром, какао та кава із згущеним молоком та цукром. Молоко згущене стерилізоване у банках, молоко сухе

30

20

30

30

30

20

14. Екстракти, концентрати харчові

30

30

30

30

30

20

15. Мед натуральний

30

30

30

30

20

16. Швидкозаморожена плодово-ягідна, овочева та грибна продукція

30

30

30

17. Яйця курячі харчові:

охолоджені

20

15

25

20

5

неохолоджені

20

15

15

18

12

20

5

18. Яєчні продукти:

заморожені (жовток, білок та меланж):

у жерстяній тарі

30

30

30

у картонних ящиках з укладкою

5

10

15

білок яєчний сухий

30

30

30

30

30

жовток яєчний сухий

30

10

30

15

30

19. Майонез, розфасований у скляні банки або полімерну упаковку, з температурою при завантаженні:

не вище +6° C

10

5

15

8

15

10

вище +6° C

5

5

5

20. Дріжджі хлібопекарські пресовані, вироблені:

спеціалізованими заводами

9

9

9

спиртовими заводами

5

5

5

21. Пиво:

пастеризоване

12

12

12

12

12

8

непастеризоване

4

4

4

4

4

4

22. Напої та мінеральні води

30

15

30

20

30

7

23. Вина виноградні (крім шампанського) та плодово-ягідні:

у бочках

30

30

30

30

30

20

у пляшках

30

25

20

30

20

15

30

10

в ізотермічних вагонах-цистернах

30

30

30

30

у цистернах-термосах та молочних цистернах

30

30

8

24. Шампанське: