НПП КРАКОВ

Додаток 7
до пункту 6.4 Правил перевезення швидкопсувних вантажів

ПЕРЕЛІК
швидкопсувних вантажів, які допускаються до перевезення у критих вагонах з утепленим кузовом (нумерація на 918…), та граничні терміни їх транспортування (у добах)


з/п

Найменування вантажу

Граничні терміни перевезення 
у періоди року

літній

перехідний

зимовий

1

2

3

4

5

1

Риба і рибне філе заморожені

6

15

2

Риба холодного копчення

3

5

10

3

Риба та оселедці солоні:

солоністю від 6 % до 10 % включно

8

12

солоністю від 10 % до 14 %

5

10

30

солоністю понад 14 %

10

15

30

4

Риба в’ялена

10

15

20

5

Масло коров’яче:

вершкове

4

12

топлене в герметичному упакуванні

10

15

6

Сири:

сичужні тверді

4

7

5

плавлені

3

5

5

7

Жири кулінарні, хлібопекарські і кондитерські тверді:

фасовані

6

9

12

нефасовані

7

10

15

8

Маргарин:

м’який фасований у полімерному впакуванні

5

3

твердий фасований

7

15

твердий нефасований

3

8

15

9

Консерви рибні і крабові (крім печінки і різних рибних пресервів)

9

15

5

10

Консерви з печінки різних риб в олії

9

12

5

11

Консерви овочеві:

продукти томатні концентровані в скляних і металевих банках та бочках, соус томатний стерилізований, томати стерилізовані натуральні цілі й очищені;

15

20

10

паста томатна і пюре в бочках, соки томатні сульфітовані, соус томатний нестерилізований у скляних банках, овочі солоні і квашені;

6

20

5

грибна консервована продукція в скляних і металевих банках;

15

30

6

консерви овочеві і соуси, крім пойменованих вище

20

20

6

12

Консерви плодово-ягідні:

плодова і ягідна консервована продукція у всіх видах тари, пюре, соки з м’якоттю для дитячого харчування, компоти, джеми, варення, конфітюри, повидло, плоди і ягоди протерті з цукром

20

30

10

соки: мандариновий і апельсиновий натуральні і з цукром

5

10

5

сік лимонний натуральний

3

8

2

сік виноградний натуральний

20

20

5

13

Консерви молочні:

згущене молоко, молоко і вершки з цукром, какао і кава із згущеним молоком і цукром. Молоко згущене стерилізоване в банках, молоко сухе

20

30

15

14

Консерви м’ясо-рослинні в бляшаних і скляних банках

15

10

15

15

Пиво пастеризоване у скляному, бляшаному і полімерному упакуванні

10

15

5

16

Напої і мінеральні води

20

20

17

Вина виноградні (крім шампанського) та плодово-ягідні кріплені

15

20

10

18

Вина виноградні сухі

10

12

6

19

Горілка, коньяки, коньячні спирти, лікери та інша алкогольна продукція міцністю 28° і більше

30

30

30

20

Кондитерські вироби

20

20

20

 

Морожені і підморожені яблука, журавлина та інші плодоовочі на промислову переробку в зимовий період перевозяться згідно з пунктом 1.2 цих Правил.