НПП КРАКОВ

Додаток 12
до пункту 8.1 Правил перевезення швидкопсувних вантажів

Перелік швидкопсувних та продовольчих вантажів та граничні терміни їх перевезення в універсальних контейнерах (у добах)

N з/п

Найменування вантажу

Періоди року

літній

перехідний

зимовий

1

2

3

4

5

1

Клюква, брусниця та інші плоди й овочі заморожені

20

2

Картопля пізня

12

3

Гарбузи

12

4

Цибуля ріпчаста

5

15

5

Кавуни

10

6

Буряк столовий

10

7

Масло топлене в герметичній упаковці

8

20

8

Маргарин, жири кондитерські, хлібопекарські та кулінарні

8

20

9

Масло рослинне в скляних пляшках до 1 л та в банках до 3 л включно, у пластикових пляшках без гофрів у циліндричній частині до 2 л, у металевих бочках до 200 л

80

80

80

10

Консерви м’ясо-рослинні у жерстяних та скляних банках до 1 л

20

15

10

11

Консерви м’ясні

20

30

15

12

Консерви рибні та крабові, крім печінки тріскових риб та пресервів:

у маслі

20

30

8

у власному соку

15

20

13

Консерви з печінки тріскових риб

15

30

20

14

Консерви овочеві:

томатна паста:

у жерстяних банках

15

25

5

у бочках

15

15

5

соки томатні сульфітовані, огірки солоні та мариновані, помідори, кавуни, дині, гриби солоні та мариновані, усі інші овочеві маринади в бочках

12

15

5

консерви овочеві та соуси, крім зазначених вище

20

20

15

Консерви фруктово-ягідні:

повидло та джеми рідкі в бочках

12

20

10

повидло та джеми рідкі, компоти, соуси, пюре, соки, сиропи, екстракти, фрукти в цукровому сиропі та варення в скляних, пластмасових і жерстяних банках та пляшках до 1 л

12

20

5

пюре та соки сульфітовані в бочках

12

15

10

конфітюри в скляних та жерстяних банках

12

20

5

пульпа фруктова в бочках

12

20

10

16

Консерви молочні:

згущене молоко та вершки з цукром, какао та кава із згущеним молоком та цукром

20

30

20

молоко згущене без цукру

15

20

5

17

Мінеральна вода в скляних пляшках до 1 л, у пластикових пляшках до 2 л, скляних банках до 3 л, металевих банках до 0,5 л

15

10

18

Вино міцне виноградне та плодово-ягідне, у т. ч. десертне, крім сухого

20

15

10

19

Шампанське пастеризоване в пляшках, затарене в ящики з гофрованого картону

15

15

20

Пиво пастеризоване в скляних пляшках до 0,5 л, у пластикових пляшках до 2 л, у металевих банках до 0,5 л

12

12

21

Лікеро-горілчані вироби:

горілка міцністю не нижче 40°

30

30

20

лікеро-горілчані вироби міцністю не нижче 30°

30

20

10

коньяки

30

20

20

22

Екстракти та концентрати сухі харчові, продукти сублімаційного просушування в герметичній упаковці

30

30

20

23

Кондитерські вироби (печиво, цукерки, вафлі), крім шоколадних

20

30

30