Условия перевозки консервированной продукции и других скоропортящихся грузов, имеющих широкий диапазон температурного режима
Додаток 9
до пункту 6.12 Правил перевезень швидкопсувних вантажів
УМОВИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ У РЕФРИЖЕРАТОРНИХ СЕКЦІЯХ КОНСЕРВІВ ТА ІНШИХ ШВИДКОПСУВНИХ ВАНТАЖІВ, ЯКІ ДОПУСКАЮТЬ ШИРОКИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУРНОГО РЕЖИМУ
Найменування вантажу |
Періоди року |
||
літній |
перехідний |
зимовий |
|
1. Консерви м’ясо-рослинні у жерстяних та скляних банках. Консерви з печінки риб. Консерви плодово-ягідні: джеми, конфітюри, повидло, ягоди протерті або дроблені з цукром. Консерви молочні: молоко згущене та вершки з цукром і какао, кава із згущеним молоком та цукром. Жири кондитерські, хлібопекарські та кулінарні |
У режимі “Термос” (без включення холодильно-опалювальних установок) |
||
2. Консерви рибні та крабові (крім печінки з риб та пресервів). Консерви овочеві в скляних та металевих банках, продукти томатні концентровані у скляних і металевих банках та бочках, соус томатний стерилізований, томати стерилізовані натуральні цілі та очищені, паста томатна в жерстяних банках та бочках Консерви плодово-ягідні: компоти з плодів, ягід, ревеню та динь, консерви для дитячого харчування, плодове та ягідне пюре, консерви з добавленням вітамінів, молока та вершків. Напої та мінеральні води. Молоко згущене стерилізоване у банках |
у режимі “Термос” |
не нижче 0° C |
від +2° C до +5° C |
3. Соки плодові та ягідні, крім виноградного та цитрусового: натуральні, з цукром, з м’якушем, концентровані пастеризовані |
у режимі “Термос” |
не нижче 0° C |
від +2° C до +5° C |
4. Сік мандариновий та апельсиновий, грибна консервована продукція в скляних та металевих банках |
не вище +15° C |
не нижче 0° C |
від +2° C до +5° C |
5. Вина виноградні сухі та шампанське, які пред’являються до перевезення з температурою: |
|
|
|
нижче +6° C |
від +2° C до +6° C |
від +2° C до +6° C |
від +2° C до +6° C |
вище +6° C |
від +2° C до +20° C |
від +2 до +15° C |
від +2 до +9° C |
6. Вина виноградні та плодово-ягідні міцні |
у режимі “Термос” |
у режимі “Термос” |
не нижче -2° C |
7. Пиво пастеризоване |
у режимі “Термос” |
у режимі “Термос” |
не нижче 0° C |
8. Масло коров’яче вершкове, шоколадне та топлене |
від 0° C до -3° C |
від 0° C до -3° C |
у режимі “Термос” |
9. Бринза, маргарин |
від +2° C до +15° C |
від +2° C до +15° C |
від +2° C до +15° C |
10. Сири тверді |
від 0° C до +9° C |
від 0° C до +9° C |
від +2° C до +9° C |