НПП КРАКОВ

Додаток 9
до пункту 6.12 Правил перевезень швидкопсувних вантажів

УМОВИ ПЕРЕВЕЗЕННЯ У РЕФРИЖЕРАТОРНИХ СЕКЦІЯХ КОНСЕРВІВ ТА ІНШИХ ШВИДКОПСУВНИХ ВАНТАЖІВ, ЯКІ ДОПУСКАЮТЬ ШИРОКИЙ ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУРНОГО РЕЖИМУ

Найменування вантажу

Періоди року

літній

перехідний

зимовий

1. Консерви м’ясо-рослинні у жерстяних та скляних банках. Консерви з печінки риб. Консерви плодово-ягідні: джеми, конфітюри, повидло, ягоди протерті або дроблені з цукром. Консерви молочні: молоко згущене та вершки з цукром і какао, кава із згущеним молоком та цукром. Жири кондитерські, хлібопекарські та кулінарні

У режимі “Термос” (без включення холодильно-опалювальних установок)

2. Консерви рибні та крабові (крім печінки з риб та пресервів). Консерви овочеві в скляних та металевих банках, продукти томатні концентровані у скляних і металевих банках та бочках, соус томатний стерилізований, томати стерилізовані натуральні цілі та очищені, паста томатна в жерстяних банках та бочках

Консерви плодово-ягідні: компоти з плодів, ягід, ревеню та динь, консерви для дитячого харчування, плодове та ягідне пюре, консерви з добавленням вітамінів, молока та вершків. Напої та мінеральні води. Молоко згущене стерилізоване у банках

у режимі “Термос”

не нижче 0° C

від +2° C до +5° C

3. Соки плодові та ягідні, крім виноградного та цитрусового: натуральні, з цукром, з м’якушем, концентровані пастеризовані

у режимі “Термос”

не нижче 0° C

від +2° C до +5° C

4. Сік мандариновий та апельсиновий, грибна консервована продукція в скляних та металевих банках

не вище +15° C

не нижче 0° C

від +2° C до +5° C

5. Вина виноградні сухі та шампанське, які пред’являються до перевезення з температурою:

нижче +6° C

від +2° C до +6° C

від +2° C до +6° C

від +2° C до +6° C

вище +6° C

від +2° C до +20° C

від +2 до +15° C

від +2 до +9° C

6. Вина виноградні та плодово-ягідні міцні

у режимі “Термос”

у режимі “Термос”

не нижче -2° C

7. Пиво пастеризоване

у режимі “Термос”

у режимі “Термос”

не нижче 0° C

8. Масло коров’яче вершкове, шоколадне та топлене

від 0° C до -3° C

від 0° C до -3° C

у режимі “Термос”

9. Бринза, маргарин

від +2° C до +15° C

від +2° C до +15° C

від +2° C до +15° C

10. Сири тверді

від 0° C до +9° C

від 0° C до +9° C

від +2° C до +9° C